Led verlichting

De huidige traditionele verlichting als TL buizen gebruiken veel energie en leveren kwalitatief minder licht dan nieuwe technologieën. Wagenaar Koeltechniek levert voor u een van de meest kwalitatieve en dunne ledbuizen die er zijn. Led verlichting is energiezuinig en levert u daarom directe kostenbesparing op. Tevens wordt Led verlichting minder warm waardoor deze brandveiliger is, heeft Led verlichting een langere levensduur en is Led verlichting een milieubewust oplossing doordat de CO2 uitstoot aanzienlijk lager is. Hierdoor is Led verlichting ook een ideale oplossing voor bedrijven die maatschappelijk ondernemen.

U bespaart tot wel 70% op uw energiekosten.

Een opmaat oplossing

Wagenaarkoeltechniek biedt een opmaat oplossing. We positioneren de verlichting op de meest gunstige en voordelige manier en verzorgen tevens de montage. Onze verlichting bestaat uit twee ledlijnen die ervoor zorgen dat u gehele ruimte optimaal verlicht is. Omdat Wagenaar Koeltechniek staat voor service en kwaliteit bieden wij u een garantie van 5 jaar.

Energie Investerings Aftrek (EIA)

Door middel van de EIA tracht de overheid maatschappelijk ondernemen te stimuleren. Doordat onze Led verlichting voldoet aan de gestelde voorwaarde is het mogelijk, wanneer uw een EIA-verklaring heeft ontvangen, om 41.5% van uw investeringsbedrag van de fiscale winst af te trekken. In combinatie met de energiebesparing wordt Led verlichting een duurzame investering.

Voor aanvragen, informatie of onderhoud neem contact op!